fredag den 22. november 2013

Malerarbejde og Gangnam Style!

 Så fik lektiecafeen en makeover! Der var helligdage fredag og lørdag sidste uge, så efter 3 dages malearbejde fra 10-18 med cola og krydderboller til frokost, blev vi færdige med at male søndag aften. Det var fedt at se børnenes og lærernes reaktion på det hele mandag eftermiddag. Rummet kommer forhåbentligt til at virke lidt mere inspirerede for børnene nu fremover.










Så er vi begyndt at lære de ældste drenge fra lektiecafeen dansen til "Gangnam Style", som skal bruges som opvisning til julafslutningen midt i december. Vi er faktisk blevet overrasket over, hvor gode de er og hvor nemt det er at lære dem det. Drengene er helt opsat på at lære det og de vil virkelig gerne, så vi ser en helt anden gejst end som normalt ved lektielæsningen. Det har også givet os mod på at lave/lære en dans til pigerne også, så det begynder vi mod i dag og krydser fingrer for at humøret er lige så højt

Tyskerne tog i fredag på 10 dages kursus og tingene har været meget stille herhjemme på YMCA. Jeg har virkelig fundet ud af hvor meget vi har sammen, når de ikke er her. Men Mathilde og jeg er også helt enige om at vi har savnet dem i den her uge.


Lige lidt billeder fra Childrens Day, hvor alle børnene var klædt ud som frihedskæmpere. Vi havde øvet en sang sammen med børnene som de lavede. En del af børnene havde også deres mødre med til at se det, så det var rigtig rart at se at der er så god en opbakning fra hjemmene.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar